Testissä – Heatvape – Invander (testing, review)

 

 

Heatvape Invarder 

 

Olen nyt suurinpiirtein reilu 3v käyttänyt tupakan korvikkeena sähkötupakkaa.

Ensin ajattelin että sähkötupakat ovat jotain pelleilyä ja niistä ei ole mitään apua mutt onneksi kaverini lainasi minulle omaansa ja huomasin että sehän toimii. Sen jälkeen ei ole tullut enää analogista tupakkaa tullut poltettua.

Parasta mielestäni tupakan lopettamisessa oli se että hajuaisti ja makuaisti palasivat noin 2kk jälkeen. Aluksi käytin nikotiinillisia nesteitä joita tilasin Englannista ja tietysti vahvimpia mitä löytyi. Nykyään olen tilannut ainoastaan vähiten nikotiinia sisältäviä nesteitä ja silti olen hyvin pärjännyt ilman tupakkaa.

Kaikenlaisia laitteita on tässä ajansaatossa tullut testattua, joten ajattelin nyt tehdä pienen videon myös yhdestä laitteesta. Videolla testaan Heatvapen Invader modia jossa on mahdollisuus säätää watteja ja voltteja.

Laitteen ehdottomasti parhaita puolia on suuri akunkesto, minun käytössä akut ovat kestäneet nyt noin 3-4pv. Joka on varsin pitkä aika höyryttelyyn, laitteessa on myös laskuri joka laskee imutuskerrat, täysillä akuilla imuja kertyy noin 700kpl.

Vähän erikoisempi toiminto tässä sähkötupakassa että sitä voi myös käyttää energiapankkina, eli saat ladattua esim puhelimesi sähkätupakan kyljessä olevasta USB tai miniUSB pistokkeesta. Kätevää.

 

Tässä video, jos sinulla on jotain kysyttävää, jätä kysymys kommentteihin videossa:

 

invader-silver-1_1